logo
DigiFist is een full-service online marketing & development bureau met een visie op performance en succes. Als digitale specialisten, stelt onze expertise ons in staat om uw onderneming volledig te ondersteunen met de zichtbaarheid, functionering en online uitvoeringen. DigiFist biedt krachtige oplossingen die je vertoningen, verkoop en identiteit zal boosten.

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Vraag vrijblijvend advies
Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Of is er iets onduidelijk?

+32(0)3 256 01 59

info@digifist.be

Klapdorp 105, 2000 Antwerpen

Top
Een Website Laten Maken?

Wij ontwikkelen jouw website volledig op maat en naar jouw wensen. Je bepaalt zelf uit hoeveel pagina's je website moet bestaan zonder extra kosten. Volledig mobiel toegankelijk, betaalbaar en vindbaar op Google.

Een complete website is er al vanaf €495!

GELIJK EEN OFFERTE AANVRAGEN!
kennismaking
STAP 1: KENNISMAKING

Via een eerste call leren we jou en je bedrijf kennen. Indien gewenst plannen we samen met jou een afspraak in met één van onze consulenten.

STAP 2: SET-UP

Samen met jou overlopen we een aantal zaken, bepalen we je doelgroep en gaan een algemene vragenlijst door. Hierna kunnen we de ontwikkeling van je website starten.

STAP 3: AAN DE SLAG!

Proficiat, je website is live! Onze helpdesk is 7/7 bereikbaar voor vragen of aanpassingen.

Waarom door ons een website laten maken?

We hebben jarenlange expertise als webdesigner en bij DigiFist werken we tot u 100% tevreden bent met het resultaat.
Gek he? Wij vinden van niet. Elke interactie met een klant is een waardevolle opportuniteit.

Daarom is DigiFist meer dan zomaar een webdesignbureau. We gaan voor een 100% geslaagd resultaat waaraan elke klant een positieve herinnering overhoudt.

Onze mensen ontwikkelen uw website bovendien met een glimlach!

Ons professioneel team

Door onze jarenlange ervaring met online marketing beschikt DigiFist over een professioneel team van marketeers, kwaliteitscoaches en medewerkers waar ook u op kunt rekenen.  DigiFist is zich ten volle van bewust dat u een deftige website wilt en enkel zal uitbesteden als u 100% vertrouwen heeft in het expertise van het webdesignbureau waarmee u wenst samen te werken. DigiFist is uw vertrouwen waard!

Ons maatwerk

DigiFist staat voor maatwerk. Dat is evident vermits iedere opdracht anders is. Uiteraard maken we voor het uitwerken van uw opdracht gebruik van een doeltreffende en projectmatige aanpak, gebaseerd op onze ervaring en best practices.

De invulling is echter voor ieder van onze klanten anders omdat we een verlengstuk willen zijn van uw bedrijf. Daarom nemen we de tijd om u als klant te leren kennen en maken we vooraf duidelijke afspraken zodat u weet wat u mag verwachten. Immers: goede afspraken maken goede vrienden

Door een intens contact met het team bij DigiFist bent u als klant in alle fases van de opstart en de uitvoering van uw opdracht nauw betrokken. Enkel zo kunnen we onze dienstverlening 100% afstemmen op uw wensen.

Onze betrouwbaarheid

Als bedrijf wilt u beroep doen op een stabiele partner voor online activiteiten van uw bedrijf. Bij DigiFist zit u zeker aan het juiste adres.
We gaan tenslotte elke dag om met een pak vertrouwelijke en vaak ook gevoelige informatie. Voor ons is het een evidentie om deze norm ook toe te passen op alle andere opdrachten die wij uitvoeren.

Het belang van je bedrijfswebsite

Bedrijven investeren vaak in krantenadvertenties of andere reclame maar te weinig in hun eigen website. Een website geeft een eerste indruk van je bedrijf en is een weerspiegeling van je zaak. Wanneer je website er slecht uitziet heb je er beter geen! Potentiële klanten haken af omdat ze geen vertrouwen hebben in je bedrijf of niet de juiste informatie vinden die ze zoeken.

Een goede website is dus het uithangbord van je bedrijf!

Alles in één pakket

Alles in één pakket, direct klaar zonder kleine lettertjes of zonder extra kosten. Na de realisatie gaat onze service door. Het websitepakket bevat alles wat je nodig hebt. Driemaal per jaar werken aan de zoekmachine optimalisatie voor je website. Geen verassingen, u weet exact wat u betaalt. Voordelige websites met CMS.

DigiFist is een full service online marketing bureau, dit betekent dat wij na het ontwikkelen van jouw bedrijfswebsite verder kunnen gaan met het promoten van je website via diverse kanalen om meer klanten te vinden en je online zichtbaarheid verbeteren. 

+ €99 hosting per jaar
 • STARTUP

 • €495

  Eenmalig
 • Website op maat

  WordPress Platform

  Onbeperkt aantal pagina’s, filmpjes, aanvraagformulieren, …

  Gebruiksvriendelijk

  Mobile responsive

  Helpdesk, bereikbaar voor vragen en aanpassingen

  Uw online visitekaartje

  Google Analytics integratie

 • Kies pakket
+ €99 hosting per jaar
 • SOCIAL

 • €895

  Eenmalig
 • Alles van starterspakket +

  Professionele Logo op maat

  Facebook Bedrijfspagina

 • Kies pakket
+ €99 hosting per jaar
 • BUSINESS

 • €1295

  Eenmalig
 • Alles van starterspakket + social +

  €75 AdWords tegoed

  3 Google AdWords Campagnes

  1 maand gratis optimalisatie AdWords

  Conversie-gerichte landingpagina

  3 Facebook advertenties

 • Kies pakket

Vraag meteen je offerte aanBeoordelingscore

Zelfservice omgeving (CMS), 24/7 toegang tot de data, u kunt alles zelf aanpassen

Onbeperkt aantal pagina’s, filmpjes, foto’s, aanvraagformulieren, etc.

Helpdesk, bereikbaar voor vragen en aanpassingen

Gebruiksvriendelijk

Uw online visitekaartje

Website 100% op maat

Wij willen dat jij groeit, indirect groeien wij ook mee. Zo simpel is het!

Je bent bij ons geen nummer. Je krijgt persoonlijke begeleiding

Sinds we in zee zijn gegaan met DigiFist heeft onze webshop een enorme evolutie doorgemaakt. Zowel het moderne nieuwe ontwerp, het starten van een blogsectie als de stijging in rankings zijn enkele van de voorbeelden van wat er reeds gerealiseerd is sinds de samenwerking met DigiFist. Een betrouwbare partner, die u zeker kan helpen.

Filip Cortebeeck - CEO & Founder - InstaPharma

pandje

Domeinnaam & hosting

Vooraleer je een webshop online zet is er een domeinnaam nodig. Die kan je kopen van je registrar of wij kopen die voor jou. Belangrijk is hier dat je rekening houdt met welke extensie je wilt gebruiken. (.be, .nl, .com, …) Als de domeinnaam gekozen is heb je een hosting nodig om je website in de lucht te houden. Het is daarom belangrijk dat je een goede hosting selecteert want niemand wilt een trage website. Digifist heeft een partnership met Combell, dus al onze websites hosten wij bij Combell.

Laadsnelheid

De laadtijd van je website heeft invloed op de zoekranking. Volgens Google wordt slechts één website (de langzaamste) van de 1000 beïnvloedt door het ‘website snelheid algoritme’. Niet enkel voor Google maar ook voor de eindgebruiker is het belangrijk dat de laadtijd minimaal is. Bij elke extra seconde dat de bezoeker moet wachten daalt de conversie met 7%. Wanneer de laadsnelheid al volgens de juiste normen verloopt zullen er geen onnodige aanpassingen geadviseerd worden.

InstaPharma.com

Duurzame content

Het is steeds zeer belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de juiste zoekwoorden in de content op je website. Belangrijk is wel dat de tekst op de webshop niet enkel en alleen voor Google wordt geschreven. De content wordt geschreven vanuit de behoefte van je doelgroep. Op deze manier ben je voor de komende maanden “safe”. Denk bij content ook aan productbeschrijvingen, afbeelding en genoeg informatie voor de klant.

Onze copywriters kunnen teksten schrijven of een zoekwoordenanalyse maken, zodat je eigen copywriters deze kan gebruiken voor het schrijven van de teksten.

Multilingual website

Indien je een website hebt met meerdere talen of targetting in verschillende landen komen er een aantal extra punten bij kijken. Zijn de parameters wel correct ingesteld voor die specifieke landen of talen waar je website vertoont wordt? Hoogstwaarschijnlijk zal er een waardeverlies plaatsvinden op je pagina’s omdat deze optimalisatie niet is uitgevoerd. Onze marketeers zullen deze standaardstappen overlopen.

Mobiele website

Een mobiele website is een noodzakelijk onderdeel geworden van iedere online marketing strategie. Het is zeer belangrijk dat de mobiele versie van je website geoptimaliseerd is. Een mobiele website wordt niet alleen door jouw bezoekers gezien en ervaren, maar ook de zoekmachines worden hierdoor beïnvloed.

Mobiele websites kunnen veel belemmeringen voor Google en andere zoekmachines met zich meebrengen. Het niet optimaal indexeerbaar zijn van een mobiele website is direct omzetverlies door positieverlies. Jouw marketeer gaat door de mobiele website heen, onderzoekt de vindbaarheid en staat van ‘mobiele vriendelijk’. Uit dit onderzoek kan je ook weer gerichte adviezen verwachten die met de developer overlegd kunnen worden.

Wilt u een professionele website laten maken?

Heeft u vragen of wilt u graag een responsive website laten maken voor uw bedrijf en of dienst? Vul dan de contactformulier in of bel 03 256 01 59. Wij helpen u graag verder.

Contacteer ons