Informatie architectuur

Op basis van de verzamelde inzichten tijdens doelgroeponderzoek, ontwikkelen onze analisten een inhoudsarchitectuur voor uw project dat de informatie voor uw belangrijkste gebruikers prioriteert en aandacht vestigt op kenmerken die vraag, conversies en verkoop verhogen.

Prototyping & Wireframing

Voordat u uw website kijkt en voelt, creëren onze designers “wireframe prototypes” om hypothese te testen en de bruikbaarheid van de belangrijkste gedragsstromen en –routes te verfijnen. Wireframes zorgen voor een snelle iteratie op basis van gebruikersfeedback.

Responsive ontwerp

Mobiele bruikbaarheid is niet meer weg te denken bij een goede webdesign strategie. De responsieve ontwerpen die we creëren zullen niet alleen goed op het desktop zichtbaar zijn, maar bieden ook een elegante ervaring voor uw klanten die ervoor kiezen om uw website op tablets en mobiele apparaten te bekijken.

100% op maat

U zult versteld staan van de vele professionele ontwerpen van DigiFist, die aangepast worden tot de klant volledig overtuigd is van zijn nieuwe digitaal visitekaartje.

Gebruiksvriendelijk

Al onze websites zijn gebruiksvriendelijk. Waardoor al onze klanten, ervaren en onervaren, zelf makkelijk hun website kunnen beheren met CMS(Content Management System) technologie.

Van klein tot groot

Van klein tot groot, complex of minder complex? DigiFist gaat iedere web uitdaging aan. Wij denken mee en verdiepen ons in de doelstellingen van uw bedrijf en zorgen voor een ultieme web-ervaring.

cortebeeck-webdesign

Website laten maken door DigiFist

Wij ontwikkelen jouw website volledig op maat en naar jouw wensen. Je bepaalt zelf uit hoeveel pagina's je website moet bestaan zonder extra kosten. Volledig mobiel toegankelijk, uniek ontwerp en vindbaar op Google.

Uniek & gebruiksvriendelijke ontwerp

Onbeperkt aantal pagina's

Zoekmachine geoptimaliseerd

Mobiel & Tablet toegankelijk

Zelfbeheer mogelijk

100% tevredenheidsgarantie

Over uw website wordt er nagedacht.

Bij DigiFist maken we geen gebruik van standaard-templates. We nemen de tijd om u doelgroep grondig te analyseren een daarvoor een bijpassende website te ontwikkelen. Je mag er dus op rekenen dat de investering voor uw nieuwe website zeker de moeite waard is.

Vraag uw offerte aan
instacosmetic-ecommerce-webdesign

100% tevredenheidsgarantie

We doen aanpassingen tot als je 100% tevreden bent.

Maximaal Rendement

Kwalitatieve website met converterende landing-pagina's

Topkwaliteit

Je nieuwe website voldoet aan allernieuwste technische vereisten.

CMS & Zelfbeheer

Mogelijkheid om je website zelf te beheren, aanpassen en wijzigen.

Top Hosting

Je website wordt op de beste servers van BeNeLux gehost voor een supersnelle ervaring.

SEO Geoptimaliseerd

Je nieuwe website is geoptimaliseerd voor Google, Bing & Yahoo.

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw.

WEBSITE

€1295EENMALIG
 • Complete website
 • Ideaal voor KMO's
 • CMS Wordpress platform
 • SEO & Mobielvriendelijk
 • Google Analytics Integratie
 • Social Social media integratie
 • Helpdesk Beschikbaar voor vragen en aanpassingen

WEBSITE

€1795EENMALIG
 • Complete website
 • Ideaal voor KMO's
 • CMS Wordpress platform
 • SEO & Mobielvriendelijk
 • Google Analytics Integratie
 • Social Social media integratie
 • Helpdesk Beschikbaar voor vragen en aanpassingen
 • Grafisch ontwerp Logo

WEB MET APPLICATIES

O.T.K. Prijs op aanvraag
 • Website pakket +
 • Complexe webtoepassingen
 • Integratie met andere systemen
 • Geavanceerde web-ontwikkeling
 • Mobiele App ontwikkeling
Ontvang meteen een vrijblijvende offerte op maat
Niets is verplicht. We bespreken wat u nodig heeft en u kiest.
Wenst u een afspraak? Kan ook! Kom gerust langs voor een koffie, of wij komen bij u langs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

We nemen zo snel mogelijk contact met je op met een bijpassende offerte.

Website laten maken

Een website laten maken is een investering voor uw bedrijf. Heeft u er geen? Simpel, dan loopt u potentiële klanten mis en worden uw concurrenten beloond. Bij DigiFist ligt u in goede handen want wij doen er alles aan om uw bedrijf zo goed mogelijk online te presenteren, en daar zijn we trots op! DigiFist is niet zomaar een webdesign bureau maar een full-service bureau waar u op de expertise kan leunen. We ontwikkelen niet zomaar websites maar websites die echt renderen en echt werken. We analyseren grondig uw doelgroep, denken aan hoe uw toekomstige bezoekers zich zou gedragen en maken dus de ultieme website voor uw bedrijf.

Geoptimaliseerd voor echt alles!

Kiest u voor een moderne DigiFist website? Dan mag u zeker van zijn dat uw nieuwe website aan alle normen voldoen. Zo is uw nieuwe website perfect zichtbaar op alle apparaten, geoptimaliseerd voor Google zoekresultaten, supersnelle hosting, veilige slotje in het URL bar (safe), gevuld met waardevolle content geschreven vanuit de behoefte van uw doelgroep; kortom, we denken echt over alles en uw investering is dus ook elke cent waard. We voeren ook alle beveiligingsupdates gratis uit voor de komende 5 jaren.

Hoge conversiepercentage & UX

Website laten maken bij DigiFist met een hoge conversiepercentage. Dat wilt u ook uiteindelijk want een website zonder dat het iets oplevert is ook niets waard. Natuurlijk heeft u ook bezoekers nodig voordat we die kunnen verleiden maar dat is al een reden meer om voor een strategisch webdesign bureau te kiezen. Zo overlopen we samen een vragenlijst, analyseren we grondig uw doelgroep en gaan we over tot een optimale gebruikerservaring op uw nieuwe website.

Website laten maken in Antwerpen

Wij zijn gevestigd in het hartje van Antwerpen. Wij regelen alles van A tot Z, van idee, ondersteuning, ontwikkeling tot succes staat DigiFist altijd klaar om uw bedrijf te ondersteunen op digital vlak. Laat uw professionele website aan ons over en geniet meteen van uw nieuwe website.