digifist-ads

Dé perfecte mix .

Wij zijn probleemoplossers en experts gespecialiseerd in data-driven eCommerce development en optimalisatie. Bij ons kunt u terecht voor strategie, implementatie, uitvoering en de opvolging hiervan. Wij combineren de kracht van multi-attributie en zorgen voor Dé Perfect Mix. Om uw hele digitale systeem te transformeren in een ruimte waar u van houdt, waar uw gebruikers van houden en waar we allemaal trots op kunnen zijn.

Ons procces


Begrijpen.

Voordat we beginnen met brainstormen, moeten we eerst jouw bedrijf begrijpen. We doen dit op een aantal manieren, maar het resultaat is hetzelfde: leer de basisprincipes – zoals je missie, merkidentiteit, algemene sector, concurrenten, sterke en zwakke punten, en alles daartussenin. Van daaruit bepalen we de details – zoals projectdoelen, tijdlijn, communicatierichtlijnen en technische vereisten. De inzichten die hier worden verzameld, zullen de basis vormen voor ons werk en ons partnerschap.

Strategiseren.

Op basis van de eerste bevindingen splitsten we het project door onmiddellijke behoeften en geprojecteerde impact voor een actiegericht stappenplan. De manieren waarop we dit doen zijn gevarieerd: functionele specificaties, digitale audits, design – noem maar op. Wij werken met jou en met elkaar samen om de minimale haalbare vereisten te stellen die nodig zijn om uw product snel op de markt te brengen, terwijl we ook voor zorgen dat de digitale strategie in lijn is met de creatieve visie, technische functionaliteit en bedrijfsprocessen.

Uitvoeren.

Dit is wanneer we dingen voor elkaar krijgen. Geleid door de strategie die in de vorige fase werd gedefinieerd, werken onze teams samen om jouw merk voor jouw doelgroep te presenteren. Als een een bescheiden agency, zullen we gedurende de gehele project continu met jou communiceren om de voortgang te rapporteren en mogelijke draaipunten te presenteren die van invloed kunnen zijn op de groei. Ons team en het jouwe zullen altijd begrijpen wat er gebeurt en waarom.

Evalueren.

Ons werk stopt niet na de lancering; in plaatst daarvan herhaalt het proces zichzelf. Nadat we jouw merk in het wild hebben begeven, duiken we nogmaals diep in gebruikersgegevens om de wins te begrijpen en nieuwe kansen te identificeren die de volgende uitvoeringsronde zullen verbeteren. Door te luisteren naar echte gebruikersfeedback en door de ontwikkelingen in de branche en digitale trends bij te houden, behouden we uw concurrentievoordeel en leveren we maximale waarde voor uw bedrijf.

We zijn actief in


Fashion.
Cosmetics.
Pharmacy.
B2B.
Neem contact met ons op