logo
DigiFist is een full-service online marketing & development bureau met een visie op performance en succes. Als digitale specialisten, stelt onze expertise ons in staat om uw onderneming volledig te ondersteunen met de zichtbaarheid, functionering en online uitvoeringen. DigiFist biedt krachtige oplossingen die je vertoningen, verkoop en identiteit zal boosten.

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Vraag vrijblijvend advies
Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Of is er iets onduidelijk?

+32(0)3 256 01 59

info@digifist.be

Klapdorp 105, 2000 Antwerpen

Top
E-commerce

Wij ontwikkelen het design, de integratie en werking van jouw webshop volledig op maat en naar jouw wensen. Je bepaalt zelf hoe je winkel er uit ziet of wij werken een schets uit. Volledig mobile responsive en geoptimaliseerd voor transacties. Lees hieronder verder als je overweegt om een webshop te starten.

responsive-webdesign

Bij DigiFist ligt u in goede handen

DigiFist opteert voor een cross-mediale aanpak met het maken van jouw webshop. Wil je een professionele webshop die goed zichtbaar is in de zoekmachines? Wij ontwikkelen het design van de website volledig op maat en naar jouw wensen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om externe systemen integreren of juist een connectie maken met de fysieke winkel. We configureren ook de productimports, stockbeheer en vervolledigen de webshop door deze te optimaliseren.

Alles in één pakket

Alles in één pakket, maar je bent niet direct klaar. Bij een webshop komt er veel meer kijken dan enkel en alleen het opzetten daarvan. Je hebt een goede strategie nodig om je producten te kunnen verkopen en om klanten te bereiken. Voor dit alles is kapitaal nodig. Na de realisatie gaat onze service door. Het webshoppakket bevat alles wat je nodig hebt. Ook bieden wij brede waaier aan online marketing diensten aan. Je developer en marketingpartner in één dus.

Domeinnaam & hosting

Vooraleer je een website online zet is er een domeinnaam nodig. Die kan je kopen van je registrar of wij kopen die voor jou. Belangrijk is hier dat je rekening houdt met welke extensie je wilt gebruiken. (.be, .nl, .com, …) Als de domeinnaam gekozen is heb je een hosting nodig om je website in de lucht te houden. Het is daarom belangrijk dat je een goede hosting selecteert want niemand wilt een trage website. Digifist heeft een partnership met Combell, dus al onze websites hosten wij bij Combell.

Een webshop begin je niet zomaar

Indien je denkt dat je met een klein budget een webshop kunt starten heb je dit helaas fout. Een webshop kost veel geld, tijd en passie. Om een succesvolle webshop te starten is er een startkapitaal nodig. Denk hier niet alleen aan de kosten voor de productie van de webshop maar ook aan kosten zoals onderhoudskosten, promotie, adverteren, een klantenbestand aanmaken en een hoop tools en software’s. Wij willen je hier zeker niet mee afschrikken, maar je wel bewust maken dat een webshop starten niet op 1, 2, 3 gebeurd.

Duurzame content

Het is nog steeds zeer belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de juiste zoekwoorden in de content op je webshop. Belangrijk is wel dat de tekst op de webshop niet enkel en alleen voor Google wordt geschreven. De content wordt geschreven uit de behoefte van je doelgroep. Op deze manier ben je voor de komende maanden “safe”. Denk bij content ook aan productbeschrijvingen, afbeelding en genoeg informatie voor de klant.

Onze copywriters kunnen teksten schrijven of een zoekwoordenanalyse maken, zodat je eigen copywriters deze kan gebruiken voor het schrijven van de teksten.

Multilingual store

Indien je een webshop wilt met meerdere talen of targetting in verschillende landen, komen er een aantal extra punten bij kijken. Zijn de parameters wel correct ingesteld in welke landen of talen je website vertoond moeten worden? Waarschijnlijk, als je deze optimalisatie niet hebt uitgevoerd zal er een waardeverlies plaatsvinden op je pagina’s. Onze marketeers zullen deze standaardstappen overlopen. Een webshop met meerdere talen zal u een hoop extra kosten omdat er ook vertaalwerk bij komt kijken voor elk stuk tekst die je schrijft. Je moet ook rekening houden met waar en hoe je wilt leveren in het buitenland.

Mobiele webshop

Een mobiele webshop is een noodzakelijk onderdeel geworden van iedere online marketing strategie. Het is zeer belangrijk dat de mobiele versie van je webshop geoptimaliseerd is. Een mobiele website wordt niet alleen door jouw bezoekers gezien en ervaren, maar ook de zoekmachines worden hierdoor beïnvloed.

Mobiele websites kunnen veel belemmeringen voor Google en andere zoekmachines met zich meebrengen. Het niet optimaal indexeerbaar zijn van een mobiele website is direct omzetverlies door positieverlies. Jouw marketeer gaat door de mobiele website heen, onderzoekt de vindbaarheid en staat van ‘mobiele vriendelijk’. Uit dit onderzoek kan je ook weer gerichte adviezen verwachten die met de developer overlegd kunnen worden.

Wilt u een professionele webshop laten maken?

Heeft u nog vragen of wilt u graag een wenshop beginnen? Vul dan de contactformulier in of bel 03 256 01 59. Wij nemen contact met je op om alles rustig te bespreken.

Contacteer ons