Webdesign Limburg

Wij ontwikkelen jouw website volledig op maat en naar jouw wensen. Je bepaalt zelf uit hoeveel pagina's je website moet bestaan zonder extra kosten. Volledig mobiel toegankelijk, uniek ontwerp en vindbaar op Google.

U wilt een website laten maken?

Voor bedrijven en particulieren

Als bedrijf wilt u een goede online zichtbaarheid voor uw bedrijf in Limburg. Dit begint bij een deftige website. Wanneer u niet over een goede website beschikt loopt u mogelijk potentiële klanten mis en worden uw concurrenten beloond.

Een website die de klant goed informeert en aanzet tot een waardevolle actie zoals uw bedrijf contacteren of het contactformulier invullen (conversie) zorgt voor een extra kanaal van inkomen voor uw bedrijf die volledig automatisch kan lopen (mits allemaal goed geregeld).

Hoe gaat het in zijn werk?

Het is belangrijk om u goed voor te bereiden wanneer u een website laat maken. U zult moeten aangeven wat voor functies u op de site wilt terugzien of het internetadres oftewel domeinnaam dat u wilt gebruiken.

We nemen contact met je op, luisteren naar je wensen en overlopen we samen een algemene vragenlijst. Vervolgens maken we een offerte op met al je gewenste functies. Na akkoord kunnen we je project meteen inplannen en starten.

Een website die vertrouwelijk overkomt zorgt voor een hoger conversiepercentage. Concreet betekent dit dus meer kans om uw potentiële klanten te bereiken.

Een combinatie van verschillende elementen en een unieke werkwijze laat ons toe om de ultieme website voor uw bedrijf te maken die geoptimaliseerd is voor uw doelgroep en ook goed werkt op computer, laptop, tablet en smartphone.

U heeft een bedrijfswebsite nodig of juist een website die aan je bedrijfssystemen gekoppeld moet worden? Geen probleem! DigiFist gaat iedere web uitdaging aan. Met 12 specialisten verdiepen we ons in de digitale doelstellingen van uw bedrijf en doen er ook alles aan om u de beste service te leveren. Wij zijn doorgaans 7/7 bereikbaar via telefoon chat & e-mail.

U bent opzoek naar een webdesign bureau in Limburg. Dan bent u bij DigiFist aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor om van u een belangrijke speler te maken op het web. Met onze cross-mediale aanpak is DigiFist niet zomaar een websitebureau maar ook een online marketing bureau die je tevens kan inhuren om advertenties te maken, nieuwe klanten te vinden en meer omzet te genereren. Vraag uw vrijblijvende offerte hier aan.

Contacteer ons
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Helpdesk bereikbaar voor vragen en aanpassingen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Zoekmachine vriendelijke website
  • Professionele image op de markt en sterker dan al je concurrenten

Succesvol online ondernemen begint met een goede website

+32 (0) 3 256 01 59

Klantenservice

cortebeeck-webdesign
tablet-device-webdesign

Website laten maken door DigiFist

Wij ontwikkelen jouw website volledig op maat en naar jouw wensen. Je bepaalt zelf uit hoeveel pagina's je website moet bestaan zonder extra kosten. Volledig mobiel toegankelijk, uniek ontwerp en vindbaar op Google.

Uniek & gebruiksvriendelijke ontwerp

Onbeperkt aantal pagina's

Zoekmachine geoptimaliseerd

Mobiel & Tablet toegankelijk

Zelfbeheer mogelijk

100% tevredenheidsgarantie

100% tevredenheidsgarantie

We doen aanpassingen tot als je 100% tevreden bent.

Maximaal Rendement

Kwalitatieve website met converterende landing-pagina's

Topkwaliteit

Je nieuwe website voldoet aan allernieuwste technische vereisten.

CMS & Zelfbeheer

Mogelijkheid om je site zelf te beheren, aanpassen en wijzigen.

Top Hosting

Je website wordt op de beste servers van BeNeLux gehost voor een supersnelle ervaring.

SEO Geoptimaliseerd

Je nieuwe site is geoptimaliseerd voor Google, Bing & Yahoo.

Waarom een website laten maken bij DigiFist?

Een website laten maken bij DigiFist. We hebben jarenlange expertise als webdesigner en bij DigiFist werken we tot u 100% tevreden bent met het resultaat.

Gek he? Wij vinden van niet. Elke interactie met een klant is bij DigiFist een waardevolle opportuniteit.

Daarom is DigiFist meer dan zomaar een webdesign-bureau. We gaan voor een 100% geslaagd resultaat waaraan elke klant een positieve herinnering overhoudt. Onze mensen ontwikkelen uw website bovendien met een glimlach.

Neem meteen contact op

Contacteer ons

Mobiele website

Een mobiele website is een noodzakelijk onderdeel geworden van iedere online marketing strategie. Het is zeer belangrijk dat de mobiele versie van je website geoptimaliseerd is. Een mobiele website wordt niet alleen door jouw bezoekers gezien en ervaren, maar ook de zoekmachines worden hierdoor beïnvloed.

Mobiele websites kunnen veel belemmeringen voor Google en andere zoekmachines met zich meebrengen. Het niet optimaal indexeerbaar zijn van een mobiele website is direct omzetverlies door positieverlies. Jouw marketeer gaat door de mobiele website heen, onderzoekt de vindbaarheid en staat van ‘mobiele vriendelijk’. Uit dit onderzoek kan je ook weer gerichte adviezen verwachten die met de developer overlegd kunnen worden.

Domeinnaam en hosting

Vooraleer je een website online zet is er een domeinnaam nodig. Die kan je kopen van je registrar of wij kopen die voor jou. Belangrijk is hier dat je rekening houdt met welke extensie je wilt gebruiken. (.be, .nl, .com, …) Als de domeinnaam gekozen is heb je een hosting nodig om je website in de lucht te houden. Het is daarom belangrijk dat je een goede hosting selecteert want niemand wilt een trage website. Digifist heeft een partnership met Combell, dus al onze websites hosten wij bij Combell.

Duurzame content

Het is steeds zeer belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de juiste zoekwoorden in de content op je website. Belangrijk is wel dat de tekst op de website niet enkel en alleen voor Google wordt geschreven. De content wordt geschreven vanuit de behoefte van je doelgroep. Op deze manier ben je voor de komende maanden “safe”. Denk bij content ook aan productbeschrijvingen, afbeelding en genoeg informatie voor de klant.

Onze copywriters kunnen teksten schrijven of een zoekwoordonderzoek doen, zodat je eigen copywriters deze kan gebruiken voor het schrijven van de teksten.