eCommerce oplossingen


Als alles in het leven zo betrouwbaar zou zijn als onze      e-commerce oplossingen

Wij ontwikkelen Shopify webwinkels. Bij DigiFist zetten we stabiele online web-winkels op waardoor u zich 100% kan concentreren op omzet en marketing. Onze projecten variëren van startende ondernemers die online willen verkopen of complexe oplossingen voor de enterprise.

Offerte aanvragen
Shop Creative

Concept & UX

Van concept tot ontwerp. Kiest u een premium thema of maatwerk oplossing? DigiFist begeleidt u door het hele traject.

Responsive Design

Alle webshops die wij bouwen maken gebruik van een responsive design en zien er goed uit op alle apparaten.

Bouw uw winkel

Laat alle moeilijkheden aan ons over en doe waar je goed in bent, ondernemen. Wij zorgen voor een kant-en-klare Shopify webshop.

Inrichting producten

We helpen u bij het inrichten van de menu's, productcategorieën en import.

Internationalisering

Producten verkopen in meerdere talen of in meerdere landen? We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Online Marketing

Samen zetten we een gehele marketingplan op voor je nieuwe winkel.

Ons procces


Begrijpen.

Voordat we beginnen met brainstormen, moeten we eerst jouw bedrijf begrijpen. We doen dit op een aantal manieren, maar het resultaat is hetzelfde: leer de basisprincipes – zoals je missie, merkidentiteit, algemene sector, concurrenten, sterke en zwakke punten, en alles daartussenin. Van daaruit bepalen we de details – zoals projectdoelen, tijdlijn, communicatierichtlijnen en technische vereisten. De inzichten die hier worden verzameld, zullen de basis vormen voor ons werk en ons partnerschap.

Strategiseren.

Op basis van de eerste bevindingen splitsten we het project door onmiddellijke behoeften en geprojecteerde impact voor een actiegericht stappenplan. De manieren waarop we dit doen zijn gevarieerd: functionele specificaties, digitale audits, design – noem maar op. Wij werken met jou en met elkaar samen om de minimale haalbare vereisten te stellen die nodig zijn om uw product snel op de markt te brengen, terwijl we ook voor zorgen dat de digitale strategie in lijn is met de creatieve visie, technische functionaliteit en bedrijfsprocessen.

Uitvoeren.

Dit is wanneer we dingen voor elkaar krijgen. Geleid door de strategie die in de vorige fase werd gedefinieerd, werken onze teams samen om jouw merk voor jouw doelgroep te presenteren. Als een een bescheiden agency, zullen we gedurende de gehele project continu met jou communiceren om de voortgang te rapporteren en mogelijke draaipunten te presenteren die van invloed kunnen zijn op de groei. Ons team en het jouwe zullen altijd begrijpen wat er gebeurt en waarom.

Evalueren.

Ons werk stopt niet na de lancering; in plaatst daarvan herhaalt het proces zichzelf. Nadat we jouw merk in het wild hebben begeven, duiken we nogmaals diep in gebruikersgegevens om de wins te begrijpen en nieuwe kansen te identificeren die de volgende uitvoeringsronde zullen verbeteren. Door te luisteren naar echte gebruikersfeedback en door de ontwikkelingen in de branche en digitale trends bij te houden, behouden we uw concurrentievoordeel en leveren we maximale waarde voor uw bedrijf.

Starter Merchant

Ideaal voor beginnende of kleinere webshops. Of de webshop nu al bestaat of dat u een nieuw idee heeft voor een webshop: dit pakket is een professionele start voor een niet al te hoge investering. Met dit pakket is de webwinkel in enkele weken realiseerbaar! Vanaf € 4.500,-.

Pro Merchant

Dit pakket is een goede keuze voor bestaande webwinkels of webwinkels die wegens succes willen upgraden. Denk hierbij aan meer werkzaamheden willen automatiseren of meer aandacht nodig om de sfeer van een merk beter uit te laten komen in een thema. Prijs op aanvraag.

Enterprise Merchant

Volstaat het Pro Merchant pakket niet meer dan kan er worden opgeschaald naar een Enterprise Merchant pakket. Hierin kan gericht op de usecase van de webshop geheel op maat een webshop worden ingericht.

We zijn actief in


Fashion.
Cosmetics.
Pharmacy.
B2B.
Neem contact met ons op