eCommerce oplossingen


Als alles in het leven zo betrouwbaar zou zijn als onze      e-commerce oplossingen

Wij ontwikkelen Shopify webwinkels. Bij DigiFist zetten we stabiele online web-winkels op waardoor u zich 100% kan concentreren op omzet en marketing. Onze projecten variëren van startende ondernemers die online willen verkopen of professionele oplossingen voor grotere klanten.

Concept & UX

Van concept tot ontwerp. Kiest u een premium thema of custom design? DigiFist begeleid u door het hele traject.

Responsive Design

Alle webshops die wij bouwen maken gebruik van een responsive design.

Bouw uw winkel

Laat alle moeilijkheden aan ons over en doe waar je goed in bent, ondernemen. DigiFist verzorgt de gehele setup voor een vast bedrag.

Inrichting producten

We helpen u bij het inrichten van de menu's, productcategorieën en import.

Internationalisering

Producten verkopen in meerdere talen of in meerdere landen? We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Online Marketing

Samen zetten we een gehele marketingplan op voor je nieuwe winkel.

Starter Merchant

Ideaal voor beginnende of kleinere webshops. Of de webshop nu al bestaat of dat u een nieuw idee heeft voor een webshop: dit pakket is een professionele start voor een niet al te hoge investering. Met dit pakket is de webwinkel in 1 week realiseerbaar! Vanaf € 4.500,-

Pro Merchant

Dit pakket is een goede keuze voor bestaande webwinkels of webwinkels die wegens succes willen upgraden. Denk hierbij aan meer werkzaamheden willen automatiseren of meer aandacht nodig om de sfeer van een merk beter uit te laten komen in een thema. Prijs op aanvraag.

Enterprise Merchant

Volstaat het Pro Merchant pakket niet meer dan kan er worden opgeschaald naar een Enterprise Merchant pakket. Hierin kan gericht op de usecase van de webshop geheel op maat een webshop worden ingericht.