E-commerce oplossingen

shopify-partner

Als alles in het leven zo betrouwbaar zou zijn als onze      e-commerce oplossingen

Wij ontwikkelen Shopify webwinkels. Bij DigiFist zetten we stabiele online webwinkels op waardoor u zich 100% kan concentreren op omzet en marketing. Onze projecten variëren van startende ondernemers die online willen verkopen of complexe oplossingen voor de enterprise.

CONTACT OPNEMEN
Shop Creative
mojave

Ontdek Mojave

Flexibel, modern, premium Shopify thema met krachtige unieke secties.

Presenteer uw producten precies zoals u dat wilt. Deze productpagina's zijn ontworpen om te converteren met meerdere afbeeldingen.

ONTDEK MOJAVE

Concept & UX

Van concept tot ontwerp. Kies je voor een premium thema of maatwerk oplossing? DigiFist begeleidt je in het hele traject.

Responsive Design

Alle webshops die wij bouwen maken gebruik van een responsive design en zien er goed uit op alle apparaten.

Bouw je winkel

Laat alle moeilijkheden aan ons over en doe waar je goed in bent, ondernemen. Wij zorgen voor een kant-en-klare Shopify webshop.

Headless e-commerce

Ready for the next steps? We've got you. Architectuur waarbij de front-end is losgekoppeld van de back-end.

Internationalisering

Producten verkopen in meerdere talen of in meerdere landen? We denken graag mee over de mogelijkheden.

Online Marketing

Samen zetten we een heel marketingplan op voor je nieuwe winkel.

Ons proces


Begrijpen.

Voordat we beginnen met brainstormen, moeten we eerst je bedrijf begrijpen. We doen dit op een aantal manieren, maar het resultaat is hetzelfde: leer de basisprincipes – zoals je missie, merkidentiteit, algemene sector, concurrenten, sterke en zwakke punten, en alles daartussenin. Van daaruit bepalen we de details – zoals projectdoelen, tijdlijn, communicatierichtlijnen en technische vereisten. De inzichten die hier worden verzameld, zullen de basis vormen voor ons werk en ons partnerschap.

Strategiseren.

Op basis van de eerste bevindingen splitsten we het project door onmiddellijke behoeften en geprojecteerde impact voor een actiegericht stappenplan. De manier waarop we dit doen is gevarieerd: functionele specificaties, digitale audits, design – noem maar op. Wij werken samen met jou en stellen minimale haalbare vereisten die nodig zijn om je product snel op de markt te brengen. Ondertussen zorgen we dat de digitale strategie in één lijn is met de creatieve visie, technische functionaliteit en bedrijfsprocessen.

Uitvoeren.

Dit is wanneer we dingen voor elkaar krijgen. Geleid door de strategie die in de vorige fase werd bepaald, werken onze teams samen om jouw merk sterk voor je doelgroep te presenteren. Als agency, zullen we gedurende het hele project zorgen voor duidelijke communicatie en zorgen voor rapportering van de vooruitgangen in het project. Ons team en jij zullen altijd begrijpen wat er gebeurt en waarom.

Evalueren.

Ons werk stopt niet na de lancering van de webshop. In plaatst daarvan herhaalt het proces zichzelf. Nadat we jouw merk in het wild hebben gelanceerd, duiken we nogmaals diep in gebruikersgegevens om de wins te begrijpen, nieuwe kansen te creëren en de webshop te optimaliseren. Door te luisteren naar echte gebruikersfeedback en door de ontwikkelingen in de branche en digitale trends bij te houden, zorgen we voor je concurrentievoordeel en leveren we maximale waarde voor jouw bedrijf.