logo
DigiFist is een full-service online marketing & development bureau met een visie op performance en succes. Als digitale specialisten, stelt onze expertise ons in staat om uw onderneming volledig te ondersteunen met de zichtbaarheid, functionering en online uitvoeringen. DigiFist biedt krachtige oplossingen die je vertoningen, verkoop en identiteit zal boosten.

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Vraag vrijblijvend advies
Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Of is er iets onduidelijk?

+32(0)3 256 01 59

info@digifist.be

Klapdorp 105, 2000 Antwerpen

Top
Google AdWords

Google Adwords is een van de meest effectieve en snelste vormen van online adverteren. Het laat bedrijven toe reclame te maken op de Google-sites. De advertenties zijn gebaseerd op zoekwoorden gedefinieerd door de adverteerder. Als er op één van de zoekwoorden wordt gezocht, wordt de advertentie boven de zoekresultaten weergegeven. Advertenties komen zo direct terecht bij de juiste doelgroep.

adwords-mobile
4925

Zoekcampagnes tot nu toe

620

Display advertenties

792

Mobiele advertenties

49

Shopping advertenties

adwords-op-een-laptop
adwords-laptop-backoffice

0.33% CTR

10% less CPA

136% ROI

Adverteren op Google

Adverteren in de zoekmachines en op andere netwerken van Google is een kunst op zich. Dit wordt ook wel SEA genoemd, wat staat voor Search Engine Advertising. Doormiddel van adverteren op Google AdWords werf je meer klanten. Of je nu opzoek bent naar nieuwe websitebezoeker, meer online verkopen wilt genereren, klanten naar u wilt laten bellen of klanten wilt laten terugkeren: AdWords kan u helpen.
De ranglijst van de advertenties wordt op basis van een 300-tal criteria voor elke zoekopdracht opnieuw bekeken. Daarna komt hier een score uitgerold die ook wel de Ad Rank wordt genoemd.

Bereik de juiste mensen op het juiste moment

Mensen vinden jouw bedrijf op Google precies op het moment dat ze naar de producten of diensten zoeken die u aanbiedt.
Een goede Google AdWords campagne heeft een specifieke structuur. Via de Keyword Planner tool worden relevante zoekwoorden gekozen en gegroepeerd in een advertentiegroep. Per advertentiegroep worden meerdere advertentievarianten geschreven. Het bereik van jouw Google AdWords campagne kun je zelf bepalen. We kunnen jouw Google AdWords advertenties wereldwijd vertonen, ons beperken tot een bepaald land, regio of taal. Vervolgens wordt per kernwoord de maximale Cost Per Click vastgelegd. Deze prijs is variabel en hangt af van de positie van de Google AdWords advertentie binnen de zoekresultaten.

Bespaar tijd en geld

Wil je meer informatie over adverteren op Google? Of heb je vragen hieromtrent? We helpen u graag verder.

Contacteer ons

Vraag je offerte aan